Látogató számláló

0
0
9
9
9
7
1

Ízek Háza

Saját konyhánk nagy lehetőséget nyújt a gyermekek számára az egészséges táplálkozás biztosítására. Elsősorban a hagyományos magyar konyha ízvilágát követjük, főként az évszaknak megfelelő zöldségeket, gyümölcsöket használunk alapanyagként illetve kínálunk nyersen. Igény szerint egyéni étrendet is biztosítunk.

Ünnepeinket nem csak a díszbe öltözött Mackó-Kuckó és a programok teszik emlékezetessé, hanem az erre az alkalomra szánt teríték és az ünnepi menü is. Húsvéti tálunk már szinte egy költemény, a farsangi krumplifánkunk receptjét pedig sorra kérték el a megvendégelt szülők. De a Tök Jó napon! is mind elfogyott a frissen tálalt sült sütőtök!

Szakácsnőnk pár specialitásának, a gyerekek kedvenceinek receptjeit összegyűjtöttük honlapunkon: KLIKK!

A jó étel titka a kiváló alapanyag: a zöldségeket és a gyümölcsöket zöldségestől, a pékárukat pedig közvetlenül „a gyártótól” vesszük. Nálunk, ami az asztalra kerül, az mind jó minőségű nyersanyagokból, tartósítószerek és ételszínezékek felhasználása nélkül készül.

A saját konyha számtalan lehetőséget nyújt a gyermekek egészséges és változatos táplálkozásának biztosításához. Nem csak az ebédre szánt főtt ételeink sülnek-főnek konyhánkon. Szakácsnőnk, már korán reggel keveri a csirkemáj-pástétomot, a krémtúrót vagy a pritaminos vajkrémet, dagasztja a házi kalácsot, süti a sajtos muffint, főzi a karamellt vagy a vaníliás tejet, hogy minden frissen kerüljön a gyermekek elé az asztalra. De a póréhagyma- és a cékla-saláta, valamint a vegyessavanyú is házunk specialitása.
(Az étlapunkon csillaggal jelöljük azokat az ételeket, amelyek nem főtt ételek, de szintén konyhánkon készülnek.)


Tekintse meg aktuális étlapjainkat!

12.04.-12.08. BÖLCSŐDE

12.04.- 12.08. ÓVODA

12.04.-12.08. ALLERGÉNEK ÉTELENKÉNT (ÓVODA, BÖLCSŐDE)

............................................................

12.11.-12.15. BÖLCSŐDE

12.11.-12.15.. ÓVODA

12.11.-12.15. ALLERGÉNEK ÉTELENKÉNT (ÓVODA, BÖLCSŐDE)


Az étlapjainkon számmal jelöljük az allergén összetevőket, melyeknek jelentését az alábbi táblázat letöltésével tudják megtekinteni:

JELMAGYARÁZAT ALLERGÉN ÖSSZETEVŐKHÖZ

Honlap készítés