Látogató számláló

0
1
0
5
1
5
4

Ízek Háza

Saját konyhánk nagy lehetőséget nyújt a gyermekek számára az egészséges táplálkozás biztosítására. Elsősorban a hagyományos magyar konyha ízvilágát követjük, főként az évszaknak megfelelő zöldségeket, gyümölcsöket használunk alapanyagként illetve kínálunk nyersen. Igény szerint egyéni étrendet is biztosítunk.


A jó étel titka a kiváló alapanyag: a zöldségeket és a gyümölcsöket zöldségestől, a pékárukat pedig közvetlenül „a gyártótól” vesszük. Nálunk, ami az asztalra kerül, az mind jó minőségű nyersanyagokból, tartósítószerek és ételszínezékek felhasználása nélkül készül.

Ünnepeinket nem csak a díszbe öltözött Mackó-Kuckó és a programok teszik emlékezetessé, hanem az erre az alkalomra szánt teríték és az ünnepi menü is. Húsvéti tálunk már szinte egy költemény, a farsangi krumplifánkunk receptjét pedig sorra kérték el a megvendégelt szülők.

Szakácsnőnk pár specialitásának, a gyerekek kedvenceinek receptjeit összegyűjtöttük honlapunkon: KLIKK!

Emelett néhány másik receptetel is megajándékozott minket, melyeket saját szakácskönyvünkben elérhetnek: SZAKÁCSKÖNYV


A saját konyha számtalan lehetőséget nyújt a gyermekek egészséges és változatos táplálkozásának biztosításához. Nem csak az ebédre szánt főtt ételeink sülnek-főnek konyhánkon. Szakácsnőnk, már korán reggel keveri a csirkemáj-pástétomot, a krémtúrót vagy a pritaminos vajkrémet, dagasztja a házi kalácsot, süti a sajtos muffint, főzi a karamellt vagy a vaníliás tejet, hogy minden frissen kerüljön a gyermekek elé az asztalra. De a póréhagyma- és a cékla-saláta, valamint a vegyessavanyú is házunk specialitása.
(Az étlapunkon csillaggal jelöljük azokat az ételeket, amelyek nem főtt ételek, de szintén konyhánkon készülnek.)


Tekintse meg aktuális étlapunkat!

 

 

04.15.-04.19 BÖLCSŐDE

 04.15.-04.19. ÓVODA

04.15.-04.19. ALLERGÉNEK ÉTELENKÉNT (ÓVODA, BÖLCSŐDE)

---------------------------------------------------------------------------------------------

04.22.-04.26 BÖLCSŐDE

 04.22.-04.26. ÓVODA

04.22.-04.26. ALLERGÉNEK ÉTELENKÉNT (ÓVODA, BÖLCSŐDE)


Az étlapjainkon számmal jelöljük az allergén összetevőket, melyeknek jelentését az alábbi táblázat letöltésével tudják megtekinteni:

JELMAGYARÁZAT ALLERGÉN ÖSSZETEVŐKHÖZ

Honlap készítés