Látogató számláló

0
1
0
6
8
2
8

Hírek

2023.10.04
Különlegességünk a mini csoport

Gyengédség, egyénközpontúság, következetesség

Intézményünkben életkorilag homogén csoportok várják a gyerekeket: kis-, középső-, nagy és egy különleges csoport, a mini csoport.

Mini csoportunkba a 2,5-3 éves korosztályt várjuk. A mini csoport átmenetet képez a bölcsődei és az óvodai világ között. Ebben a csoportban a gyermekek fokozatosan, már óvodapedagógusoktól sajátítják el az óvodai szokásrendszert.

Gyengédség, egyénközpontúság, következetesség – így szól mini csoportunk mottója. A mini csoport gyengéden átsegít a változáson – legyen az bölcsőde és óvoda közti váltás vagy első közösségbe való beszoktatás. Mivel csoportjaink kis létszámúak, nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni különbségekre. És ne feledkezzünk el a következetességről sem, amely valamennyi nevelési módszer alapja, a csoporttá való formálódás mozgatórugója.

Alig telt el a szeptember, még szinte csak „1 hónaposak” „Miniseink”, de mint ha mindig is a Zöld csoportba, a Mackó-Kuckóba jártak volna. És már mennyi minden történt velük ezalatt a rövid idő alatt! Hogyan is érzik magukat a Mini csoportos gyerekek nálunk és mivel is töltik mindennapjaikat, tekintsék meg honlapunk GALÉRIÁJÁBAN.

Honlap készítés