Ahol mindennapjainkat éljük

CSOPORTOK
A szakmai szolgáltatást nyújtó Óvodánk és Bölcsődénk egy kis létszámú bölcsődei és négy óvodai csoporttal működik. Az óvodai csoportok szervezésénél törekszünk arra, hogy lehetőleg azonos életkorú gyermekek kerüljenek egy csoportba. 

 

CSOPORTSZOBÁK
Óvodánk és Bölcsődénk berendezése -csoportszobák és az udvar- a gyermekek biztonságát, egészségének óvását és mozgásterének biztosítását szolgálják. A tárgyak, bútorok a gyermekek méreteinek megfelelőek és könnyen mozgathatók. A gyermekek életkorának és érdeklődésének megfelelő játékokkal és eszközökkel rendelkezünk.

 

TORNATEREM
Tornatermünk sporteszközökkel felszerelve segíti a gyermekek számára a napi mozgásigény kielégítését.

  

UDVAR
Udvarunk a gyermekek életkorának megfelelő eszközökkel (homokozó, mászóka, hinta) felszerelve biztosítja a szabadban történő mozgást.


KÜLÖN KÖZÖS EBÉDLŐ
A gyermekek a reggelit, az ebédet és az uzsonnát nem a csoportszobában, hanem közös ebédlőnkben, a csoport számára életkoruknak megfelelően kialakított asztaloknál, székeknél fogyasztják el.
Ebédlőnk a közösségi tér szerepét is betölti intézményünkben: az étkezésen túl a közös programok (pl. bábszínház) illetve a családos rendezvények helyszíne.Legfőbb törekvésünk, hogy az egy intézményként működő bölcsődénkben és óvodánkban biztosítsuk a gyermekek bölcsődés kortól 7 éves korig történő folyamatos, egymásra épülő gondozását, nevelését, fejlesztését. Így lehetőség nyílik arra, hogy a gyermekek bölcsődés társaikkal a megszokott közösségben kezdhetik el az óvodai életet.  

  

Ha be szeretne "kukkantani" hozzánk, klikkeljen: IDE!  

Honlap készítés