Hírek

2021.08.30
Úszás, korcsolya

ÚSZÁS

Terveink szerint szeptember 20-a hetétől ismét járnak óvodásaink játékos úszásoktatásra. A helyszín (Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, Margit-sziget) változatlan. A „munka” folytonosságát illetve a jókedvet a gyermekek által megszokott oktatók is (Darnyi Tamás Úszóiskola) garantálják.

Első foglalkozások tervezett időpontjai:
szeptember 21, kedd                    Sárga (nagy), Zöld (középső) csoport
szeptember 23., csütörtök            Kék (kis) csoport

Kérjük, hogy szeptember 20-tól, keddenként illetve csütörtökönként, az érintettek készüljenek gyermekeik számára „uszodai csomaggal”.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy az úszásoktatás megkezdése az aktuális vírushelyzet illetve az úszóiskola/uszoda által nyújtott feltételek függvénye. Az úszástanulás esetleges elhalasztásakor kérjük megértésüket.KORCSOLYASZEZON

November közepén kezdődik a Mackó-Kuckóban a játékos korcsolyaoktatás. A korcsolyatanulás az 5-6 éves korosztályt, a Sárga (nagy) illetve a Zöld (középső) csoportot érinti. A gyerekek szakoktatótól a budakalászi műjégpályán sajátíthatják el a korcsolyázás alapjait.

A korcsolyatanulás pontos kezdéséről értesítjük majd Önöket.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy a korcsolyatanulás megkezdése az aktuális vírushelyzet illetve a jégpálya által nyújtott feltételek függvénye. A korcsolyatanulás esetleges elhalasztásakor kérjük megértésüket.

Honlap készítés