Hírek

2021.08.30
2021/2022 nevelési év - információk

NAPIREND, HETIREND           

A 2021/2022-es tanévre elkészültünk az új napi- és hetirendekkel:

BÖLCSŐDE
  napirend
 
  hetirend 

ÓVODA

napirend

Az óvodások napirendjében (a megjelölt időzónán belül) csoportonként a tevékenységek korábban/később kezdődhetnek illetve végződhetnek.

hetirend
Az óvodások hetirendjének kialakításáig kis türelmüket kérjük.

A játékos angolnyelv-oktatás, az iskola-előkészítés, a testnevelés foglalkozások, valamint az úszás- és korcsolya oktatás szerves része szakmai programunknak, melynek költségét a működési támogatás tartalmazza.

A játékos angolnyelv-oktatásról és az iskola-előkészítésről bővebben honlapunkon is tájékozódhat.TERVEZETT KÖZÖS PROGRAMOK A 2021/2022-ES NEVELÉSI ÉVBEN 

A 2021/2022-es nevelési évre is számtalan programot, meglepetést tervezünk. Néhány esetben számítunk a családok közreműködésére is.

programok 2021/2022
A táblázat tájékoztató jellegű, a pontos dátumról mindig az aktuális esemény előtt értesítjük Önöket.

A családokkal tervezett közös programokat, a táblázatban a „családos” szóval jelöltük meg.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy a járványhelyzet súlyosbodása esetén a családosnak meghirdetett rendezvényeket zárt körben, csak a gyerekekkel közösen, a délelőtt folyamán tartjuk meg.VÁRHATÓ NYITVA TARTÁS 2021-ben
Sok családnak már most terveznie kell a 2021-re megmaradt szabadságát. Az alábbi nyitvatartási rend közzétételével segítséget szeretnénk nyújtani a gyermekeikkel együtt töltött idő megszervezésében.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy december 11., szombatot munkanap átrendezés miatt munkanapnak nyilvánították (december 24-ét dolgozzuk le). Azonban a Mackó-Kuckó december 11-én zárva tart.

VÁRHATÓ NYITVA TARTÁS 2021. II. félév

2022-ben a nyári szünetet 2 hétre tervezzük, pontos időpontjáról januárban tájékoztatjuk Önöket.
Honlap készítés