Hírek

2021.07.16
Témahét - Színes napok

Témahétnek neveztük el azt a kreatív-mozgásos programcsokrot, amit nevéhez hűen a nyári időszakban minden héten más és más tematika köré szervezünk.

A színek megnyugtatnak vagy éppen felpörgetnek, ösztönöznek vagy inspirálnak – a színek hatással vannak a testre és a lélekre, érzelmeket váltanak ki, hangulatot teremtenek.

Minket is megihlettek a színek, így hát a július 12-ei témahéten csak úgy tobzódtunk a különböző színárnyalatokban, a sárgában, pirosban, kékben, zöldben….

Színek kapcsán rögtön mi más is juthatna eszünkbe, mint az alkotás, a festés és a rajzolás. Természetesen mi sem hagyhattuk ki programunkból a kézműveskedést, azonban most inkább a szokványostól eltérő technikákkal és alapanyagokkal dolgoztunk (lufival, játékautó kerekével való festés, kartonlapon színes papírcsíkokkal való szövés stb.).

A színek azonban nem csak az alkotások kapcsán kerülhetnek előtérbe.
Szörpös vízből készült sárga és piros jégkockáink a nagy melegben igazán hűsítően hatottak és az édesség falatozása közben csak most figyeltünk fel rá igazán, hogy hányféle szín is rejtőzik egy zizis zacskóban.

PROGRAM RÉSZLETEZÉSE

Képes beszámolónkat honlapunk GALÉRIÁJÁBAN tekinthetik meg.

Honlap készítés