Hírek

2021.06.01
Gyerekhét

Óvoda, bölcsőde lévén mi mást tehetnénk, mint hogy a Gyereknapot egy picit megtoldjuk és nem csak egyetlen napon, hanem egy egész héten át ünnepeljük. Május 25. és 28. között egy igen változatos, valamennyiünk arcára mosolyt csaló eseménysorozatnak lehettünk résztvevői itt a Mackó-Kuckóban.

A dínó ásatástól a néptáncos napig, a pizsama partytól a sátras piknikig összesűrítettünk mindent ebbe a 4 napba, amiről úgy gondoltuk, hogy élveznék és valóban igencsak élvezték az óvodások és a bölcsődések.

A programok közül kiemelném szerdai kincskereső kalandunkat. A csoportok egy térképpel indultak útnak, aminek segítségével felkutathatták az első útba igazító állomásunkat. Ha teljesítették az állomáson a rájuk váró különleges feladatot (mint pl. sötét kamrában tárgyak tapogatással való felismerése; sportos akadálypálya; alapízek kóstolása és kitalálása), jutalmul egy a következő megállóba vezető térképet kaptak. Örömmel jelentem, hogy végül valamennyi csoportnak sikerült a homokozónkból a kincset, azaz a csillogó csokitallérokkal teli „ládikát” kiásnia, megtalálnia és a láda tartalmát szinte azon nyomban jóízűen elfogyasztania. A délelőttöt ráadásként fagylaltozás és limonádézás zárta.

A Gyerekhét eseményeit az alábbi linkre klikkelve tekinthetik meg:
GYEREKHÉT PROGRAMOK

És itt a legvégén, de nem utolsósorban köszönetet szeretnénk mondani a Pomázi Tűzoltóságnak és természetesen a kollégáknak, hiszen azért, hogy a Mackó-Kuckósok tökéletesen érezhessék magukat, szívüket, lelküket beleadták a programok szervezésébe, megvalósításába.

 A hét eseményeiről készült képes beszámolónkat GALÉRIÁNKBAN tekinthetik meg.

Honlap készítés