Hírek

2021.05.04
Anyák napi köszöntés

Ebben az évben, hagyományainktól eltérőn nem csoportonként, hanem intimebb, személyesebb módon köszöntöttük az édesanyákat május 3-án, hétfőn délután.

Kivételesen arra kértük az anyukákat, hogy ezen jeles alkalommal ők érkezzenek a gyermekükért a Mackó-Kuckóba. Ennyire még talán sohasem várták óvodásaink, bölcsődéseink édesanyjuk érkezését! A folyosón hol itt, hol ott csendült fel egy-egy vers vagy énekszó, néha óvónői, gondozónői segítséggel, bátorítással. Az Anyák napi ajándékkosár (a gyermekek alkotásai, a szintén a gyermekek munkáját dicsérő linzer, a virág) és a kis műsor eredménye mi lehetett más, mint a rengeteg puszi, ölelés, könnyek, meghatottság.

Az Anyák napja azon ünnepeink egyike, amelyről igazán nehéz nem negédes, sablonos, azonban a nap jelentőségét mégis érzékeltető sorokat papírra vetni.

Ezért most engedjék meg, hogy az egyik leghitelesebb forrásból, a gyerekek édesanyjukról megfogalmazott jellemzéseiből idézzek:

„Az én Anyukám olyan édes, mint a csokitorta!”

„Az én Anyukámnak szép a keze, a szeme, a gyűrűje, a szeme…..a szíve pedig gyönyörű!”

„A világon Anyát szeretem a legjobban. Mindig meg tud vigasztalni. Mostantól szót fogadok neki és vigyázok a boldogságára.”

Kedves Anyukák és Nagymamák, fogadják szeretettel köszöntésünket!


Fotósorozatunkat honlapunk GALÉRIÁJÁBAN tekinthetik meg.

Honlap készítés