Hírek

2021.01.12
Szülői értekezlet

A tanév közepén járunk: az elmúlt félév eseményeiről, az eddig elért nevelési eredményeinkről és a gyermekek fejlődéséről szülői értekezleten szeretnénk beszámolni Önöknek.

A szülői értekezletet a fiatalabb korosztály esetében csoportonként tartjuk az alábbi időpontokban:

Piros (bölcsődei) csoport: január 25., hétfő 16.30
helyszín: bölcsődés csoportszoba
Kérjük, hogy azok a szülők is vegyenek részt a szülői értekezleten, akiknek gyermekénél a bölcsődei beszoktatás januárig még nem kezdődött el.

Kék (mini) csoport: január 25., hétfő 16.30
helyszín: ebédlő

Zöld (kis) csoport: január 27., szerda 16.30
helyszín: ebédlő

A szülői értekezlettel kapcsolatban kérjük a résztvevőktől az óvintézkedésekben megfogalmazottak betartását: minden családból max. 1 fő képviseltesse magát, belépésnél kézfertőtlenítés + maszk használat, ebédlőben lábzsák használata, székek kellő
távolságban való elhelyezése. A szülői értekezlet alatt a maszk használata kötelező.

--------------

Mivel az idősebb korosztály esetében a szülők számára már kevesebb új információval tudunk szolgálni, a vírushelyzetre való tekintette a középső és nagy csoportunkban kollégáink csoport e-mailben küldenek összefoglalót, beszámolót az elmúlt időszak összegzéséről illetve a következő félév eseményeiről.

Azok számára, akik mégis személyesen szeretnék gondolataikat, kérdéseiket átbeszélni a Sárga és a Színes csoportos óvónőkkel, azoknak fogadóórát tartunk az alábbi időpontokban. A fogadóórák 16.00-kor kezdődnek, a szülőket egyesével, előre egyeztetett időpontban várjuk. Túljelentkezés esetén plusz napokat is kitűzünk a beszélgetésre. Az időbeosztás tervezése miatt kérném, hogy január 18-ig, hétfőig jelezzék a csoportóvónők felé, hogy ha igényt tartanának a személyes konzultációra!

Fogadóórák időpontjai
Sárga (középső csoport) január 27., szerda 16.00-tól

Színes (nagy csoport) január 26., kedd 16.00-tól

Megértésüket köszönjük!

Honlap készítés