Hírek

2019.08.27
Tanévkezdés - tudnivalók

NAPIREND, HERTIREND

A 2019/2020-as tanévre elkészültünk az új napi- és hetirendekkel:

BÖLCSŐDE
napirend
hetirend  

ÓVODA
napirend

Az óvodások napirendjében (a megjelölt időzónán belül) csoportonként a tevékenységek korábban/később kezdődhetnek illetve végződhetnek. Az egyes csoportok pontos napirendjét keressék az érintett csoport faliújságján!

hetirend
Az egyes csoportok részletes hetirendjét keressék az érintett csoport faliújságján!

A játékos angolnyelv-oktatás, az iskola-előkészítés, a testnevelés foglalkozások, valamint az úszás- és korcsolya oktatás szerves része szakmai programunknak.

A játékos angolnyelv-oktatásról és az iskola-előkészítésről bővebben honlapunkon is tájékozódhat.TERVEZETT KÖZÖS PROGRAMOK 2019/2020 NEVELÉSI ÉV

A 2019/2020-as tanévre  is számtalan programot, meglepetést tervezünk.
Néhány esetben számítunk az egész család közreműködésére is.

programok 2019/2020

A táblázat tájékoztató jellegű, a pontos dátumról mindig az aktuális esemény előtt értesítjük Önöket. A családokkal tervezett közös programokat, melyre a család apraja-nagyját is várjuk szeretettel, a táblázatban a „családos” szóval jelöltük meg.

Tervezett programjainkkal kapcsolatos információkat honlapunkon egész tanévben megtalálja az alábbi menüpontban: PROGRAMOK/ PROGRAMOK 2019/2020FAKULTATÍV FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁSOK

Szeptember 30-tól újra indulnak a Mackó-Kuckóban a délutáni, választható, fakultatív fejlesztő foglalkozások.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

- foglalkozásokat nyitvatartási időn belül intézményünkben tartjuk
- a foglakozásokat a programra specializálódott óvodapedagógusok tartják
- a foglalkozások időtartama: kb. 30-45 perc

A csoportokhoz csatlakozni folyamatosan, bármikor, év közben is lehet! A gyermekek és a szülők számára lehetőség van a foglalkozás megtekintésére is. Jelentkezni, érdeklődni a foglalkozást tartó óvónőnél illetve Zsuzsa néninél lehet.

foglalkozások rövid bemutatása      

Néhány foglalkozásról kisfilm illetve fotó is készült, keressék őket a honlap Galériájában!

Szeptemberben az óvónők felmérik az egyes fakultatív foglalkozások iránti igényeket. A jelentkezők létszámától, érdeklődésétől függően fogjuk kialakítani majd a foglalkozások hetirendjét, melyet a hirdetőtáblánkon illetve a honlapon is közzéteszünk. A visszajelzéseket szeptember 20-ig, péntekig várjuk!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, akár „külsős”, nem Mackó-Kuckós gyermeket is!

A fakultatív fejlesztő foglalkozásokkal kapcsolatos információkat honlapunkon egész tanévben megtalálja az alábbi menüpontban: FAKULTATÍV FOGLALKOZÁSOKVÁRHATÓ NYITVA TARTÁS 2019-BEN

Sok családnak már most terveznie kell a 2019-re még megmaradt szabadságát. Az alábbi nyitvatartási rend közzétételével segítséget szeretnénk nyújtani a gyermekeikkel együtt töltött idő megszervezésében.

A szombati nyitva tartásokkal kapcsolatban majd mindig az érintett nap előtt pár héttel felmérjük az igényeket (kérik-e vagy sem az óvodai illetve bölcsődei ellátást). Nyitva tartásunk feltétele, hogy a gyermeklétszám a 10 főt elérje. Szombati nyitva tartás esetén intézményünk 16.30-kor bezár.


VÁRHATÓ NYITVA TARTÁS 2019. II. félév

2020-ban a nyári szünetet 2 hétre tervezzük, pontos időpontjáról januárban tájékoztatjuk Önöket.

A 2019/2020-as tanév nyitva tartásával  kapcsolatos információkat honlapunkon egész tanévben megtalálja az alábbi menüpontban: NYITVA TARTÁS

Honlap készítés