Látogató számláló

0
0
8
7
0
6
6

Hírek

2022.09.02
Úszás, korcsolya

Október 3-a hetétől ismét járnak óvodásaink játékos úszásoktatásra. A helyszín (Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, Margit-sziget) változatlan. A „munka” folytonosságát illetve a jókedvet a Darnyi Tamás Úszóiskola garantálja.

Első foglalkozások időpontjai:
október 4., kedd                    Színes (kis), Zöld (nagy) csoport
október 6., csütörtök              Kék (középső) csoport

Kérjük, hogy október 3-tól, keddenként illetve csütörtökönként, az érintettek készüljenek gyermekeik számára „uszodai csomaggal”.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy az úszásoktatás megkezdése az aktuális vírushelyzet illetve az úszóiskola/uszoda által nyújtott feltételek függvénye. Az úszástanulás esetleges elhalasztásakor kérjük megértésüket.


November közepén kezdődik a Mackó-Kuckóban a játékos korcsolyaoktatás. A korcsolyatanulás  az 5-6 éves korosztályt, a Zöld (nagy) illetve a Kék (középső) csoportot érinti. A gyerekek szakoktatótól a budakalászi műjégpályán sajátíthatják el a korcsolyázás alapjait.

A korcsolyatanulás pontos kezdéséről értesítjük majd Önöket.

Felhívnám a figyelmüket arra, hogy a korcsolyatanulás megkezdése az aktuális vírushelyzet illetve a jégpálya által nyújtott feltételek függvénye. A korcsolyatanulás esetleges elhalasztásakor kérjük megértésüket.

Honlap készítés