Látogató számláló

0
0
8
4
9
3
2

Hírek

2022.05.30
Gyerekhét

Melyik az az ünnep, amit minden gyerek kivétel nélkül szeret? Természetesen a saját születésnapja, névnapja, a Karácsony és persze a sorból nem maradhat ki a Gyereknap. Nem csoda, hiszen a felsorolt jeles alkalmakkor igyekszünk még inkább a kicsik kedvében járni: nagyobb figyelmet kapnak, ajándékkal lepjük meg őket és ami a legfontosabb, közös programokat szervezünk velük, így tartalmas együttlétben lehet része a családnak.

A legutóbbira, azaz a különleges kalandokra helyezve a hangsúlyt tartottuk meg a Gyereknapot, azaz a Gyerekhetet a Mackó-Kuckóban. Május 23-27-ig számtalan meglepetés várta a Mackó-Kuckósokat.

A Gyerekhét eseményeit az alábbi linkre klikkelve tekinthetik meg:
GYEREKHÉT PROGRAMOK

A hosszas listából hadd emeljek ki párat:

Játék határok nélkül! - közös program
Az udvarunkon két Ugrálóvár, kézfestés, gyurma kuckó, színező sarok és természetesen az ilyenkor kihagyhatatlan fagyizás gondoskodott a felhőtlen hangulatról.

Most mutasd meg! - péntek délután
A „Sportdélutánra” a családok apraja nagyját is meginvitáltuk a Mackó-Kuckó udvarára. Közös bemelegítés után akadálypályánk egyes állomásain játékos feladatokban próbálhatták ki magukat a gyerekek. A sikeres feladatteljesítésért a Mosolygyűjtő albumba „vigyorgó kerek fej” járt, a kitöltött albumokkal rendelkezőket pedig a Limo Bárban friss limonádéval jutalmaztuk.

És itt a legvégén, de nem utolsósorban köszönetet szeretnénk mondani a Pomázi Tűzoltóságnak és természetesen a kollégáknak, hiszen azért, hogy a Mackó-Kuckósok tökéletesen érezhessék magukat, szívüket, lelküket is beleadták a programok szervezésébe, megvalósításába.

A hét eseményeiről készült képes beszámolónkat GALÉRIÁNKBAN tekinthetik meg.

 

Honlap készítés