Ahol mindennapjainkat éljük

CSOPORTOK
A szakmai szolgáltatást nyújtó Óvodánk és Bölcsődénk egy kis létszámú bölcsődei és négy óvodai csoporttal működik. Az óvodai csoportok esetében azonos életkorú gyermekek kerülnek egy csoportba. 

 

CSOPORTSZOBÁK
Óvodánk és Bölcsődénk berendezése -csoportszobák és az udvar- a gyermekek biztonságát, egészségének óvását és mozgásterének biztosítását szolgálják. A tárgyak, bútorok a gyermekek méreteinek megfelelőek és könnyen mozgathatók. A gyermekek életkorának és érdeklődésének megfelelő játékokkal és eszközökkel rendelkezünk.

 

TORNATEREM
Tornatermünk sporteszközökkel felszerelve segíti a gyermekek számára a napi mozgásigény kielégítését.

  

UDVAR
Udvarunk a gyermekek életkorának megfelelő eszközökkel (homokozó, mászóka, hinta) felszerelve biztosítja a szabadban történő mozgást.


KÜLÖN KÖZÖS EBÉDLŐ
A gyermekek a reggelit, az ebédet és az uzsonnát nem a csoportszobában, hanem közös ebédlőnkben, a csoport számára életkoruknak megfelelően kialakított asztaloknál, székeknél fogyasztják el.
Ebédlőnk a közösségi tér szerepét is betölti intézményünkben: az étkezésen túl a közös programok (pl. bábszínház) illetve a családos rendezvények helyszíne.



Legfőbb törekvésünk, hogy az egy intézményként működő bölcsődénkben és óvodánkban biztosítsuk a gyermekek bölcsődés kortól 7 éves korig történő folyamatos, egymásra épülő gondozását, nevelését, fejlesztését. Így lehetőség nyílik arra, hogy a gyermekek bölcsődés társaikkal a megszokott közösségben kezdhetik el az óvodai életet.  

  

Ha be szeretne "kukkantani" hozzánk, klikkeljen: IDE!  

Honlap készítés