Hírek

2019.02.13
Utolsó korcsolyaóra

Február 13-án elérkeztünk a 2018-2019-es nevelési év utolsó korcsolyaórájához. A játékos korcsolyaoktatás (az úszásoktatással együtt) szerves részét képezi mozgásműveltségfejlesztő nevelési programunknak. Középső- és nagycsoportosaink november 21-étől, szerdánként a Városligeti Műjégpályán rótták a köröket, siklottak a jégen, kerülték ki a bójákat, egyensúlyoztak egylábon - mindezt tették óriási kedvvel és lelkesedéssel a csak-csak előforduló huppanások ellenére.

Az utolsó óra emlékére különlegességgel kedveskedett az ifjú nebulóknak a Műjégpálya szervezése. Elismerő oklevélen túl 10 alkalmas ajándék bérlet is buzdítja a gyermekeket arra, hogy ne veszítsék el a korcsolyázás iránti szeretetüket, jöjjenek ismét ki a szabadba és mozogjanak.

Az oklevélen az alábbiak olvashatók:
„Oklevél XY részére, aki először totyogott, aztán siklott és kanyarodott, végül fékezett, így sikeresen elvégezte a Városligeti Műjégpálya korcsolya tanfolyamát. Gratulálunk!”

Amikor mindezt önérzetes nagycsoportos fiamnak felolvastam, kikérte magának: „Én nem is totyogtam!” Részben igazat kell, hogy adjak neki, mert habár még kezdőként együtt poroszkált sorstársaival, azonban tényleg csak az első pár alkalommal. Ez a korosztály iszonyú gyorsan ráérez a korcsolyázás ízére és egy szempillantás alatt az óvatos lépések után a pálya ördögeiként száguldanak körbe-körbe.

Nosztalgiázzunk egy picit az első óra fotóival és tekintsék meg összehasonlításképpen az utolsó óra képeit is.

ELSŐ KORCSOLYAÓRA FOTÓI

UTOLSÓ KORCSOLYAÓRA FOTÓI

Honlap készítés