Hírek

2018.11.07
Itt vagyunk és ragyogunk!

Egy oktatási, nevelési  intézmény számára a legjobb reklám az elégedett szülő és  gyermek. A játszótéren elhangzó dicsérő szó felér akár 10 óriásplakáttal. Azonban mégis szükséges ebben az ingerekkel teli, vibráló világban valamilyen formában hangot adni létezésünkről és alkalmazni az információs zajért felelős, sokszor elátkozott, mégis mindenki által használt marketing eszközöket.

Valahol Pomázon, a Mártírok útja 22-ben, az újonnan felépült lakópark udvarában áll egy egyszintes épület, mely már régóta helyet ad a Mackó-Kuckó Óvodának, Bölcsődének.  Lehet, hogy sokan nem tudják, de a Mackó-Kuckó Pomáz első magánóvodájaként nyitotta meg több évtizede kapuit. Hány és hány generáció nőtt már fel falaink között, mennyi minden változott körülöttünk! Azonban a mozgásműveltség fejlesztő programunknak megfelelő nevelési elv, Brunszvik Teréz díjas intézményvezetőnk, Zsuzsa néni által képviselt színvonal és persze a gyermekek szeretete mindvégig megmaradt és a jövőben is megmarad.

A hivalkodás, a csinnadratta, a hangzatos szlogenek mindig is távol álltak tőlünk. Azonban már csak a megszűnésünkről keringő pletykákra reagálva is érdemes valahogy hírül adni, hogy Pomázon, a Mártírok útja 22-ben továbbra is ott áll egy óvoda, bölcsőde és szeretettel várja a „Kuckós dolgainkra” kíváncsi gyermekeket és szülőket. Itt vagyunk és valóban ragyogunk!

A nemrég elkészült, az épületünk falát díszítő feliratot, irányjelző tábláinkat és cégérként vendégeinket üdvözlő logóinkat az alábbi oldalunkon tekinthetik meg: ÚTBAIGAZÍTÓK

Honlap készítés