Hírek

2018.09.27
Ismét úszunk a boldogságban!

Mozgásfejlesztő Programunk részeként óvodásaink szeptembertől májusig hetente járnak játékos úszásoktatásra a Margit-szigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába. A Mackó-Kuckósakat a Darnyi Tamás Úszóiskola oktatóira bízzuk, akikkel már több évtizede kiváló partneri viszonyt építettünk ki.

Ha nagy leszek, úszóbajnok leszek! – hangzott el hajdanában lányomtól ez a merész kijelentés az első pár uszodában töltött alkalom után. Ha nem is úszóbajnok, de nagycsoportra ebben a különleges közegben bátran, biztonságban mozgó, de mégis a vizet tisztelő, állandóan lubickolni vágyó „vízibolha” vált belőle. Apróságnak tűnő dolog, de a 3 év folyamatát végignézve óriási eredmény.

Úszni pedig jó! Senki se hagyja ki ezt a semmivel sem összehasonlítható élményt. És hiába szól a mondás, jobb későn, mint soha, ha valaki látott már felnőtteknek szóló, alapokkal küszködő úszásoktatást, akkor óvodásaink valóban szerencsés helyzetben vannak a fiatalon átélt különleges uszodabeli kalandokkal.

Szeptember 24-e hetében indult ismét a játékos úszásoktatás, (a fiatalabb kezdők esetében vízhez szoktatás) a kis, középső és nagycsoportosainknak. Megmondom őszintén, leginkább a most debütáló kiscsoportosainkért izgultunk. De a gyerekek felülmúlták elképzeléseinket, tökéletesen vették az akadályokat, amikkel nem csak a medencében találkoznak, hanem tulajdonképpen a buszút, az átöltözés, az idegen terepen, csoportként való közlekedés is rengeteg buktatót rejt magában.

Összefoglalom az óvónők beszámolóját: NAGYON, NAGYON, NAGYON ÜGYESEK VOLTAK A GYEREKEK, EGY KÖNNYCSEPP SEM ESETT!

Valódi bizonyosságot a GALÉRIÁNKBAN szereplő képek nyújtanak majd Önöknek.

Honlap készítés