Hírek

2018.04.25
A zene mindenkié....

A Pomázi Zeneiskola növendékei visszatérő, szívesen látott vendégnek számítanak a Mackó-Kuckóban. Habár évről évre új arcokat is felfedezünk az előadók sorában és a repertoárban gyerekfülnek szokatlan, klasszikus dallamok is megszólalnak a még sosem látott hangszerek tolmácsolásában, valami azért mégis örök és változatlan: a zene kortól, nemtől, nemzettől független, legbenső lényünket érintő hatása.

Az április 25-ei, szerdai fellépésen az egyes hangszerek gyereknyelven történő bemutatását mindig egy ifjú zenész produkciója követte. A zene valóban mindenkié: talán ez az az egyik közös programunk, amely tökéletesen leköti a bölcsődéstől a nagycsoportosig valamennyi korosztály figyelmét. Meglepetésként ért minket, hogy az ifjú zenészek között viszontláthattuk egyik kedves ismerősünket, egykori óvodásunkat.

A koncertet táncprodukció is színesítette, „zárszóként” pedig a hangszerkísérettel támogatott közös éneklés sem maradhatott el: a hangversenyteremmé változott ebédlőnk a "Tavaszi szél vizet áraszt" című daltól zengett.

A koncertről készült fotókat GALÉRIÁNKBAN tekinthetik meg.

Honlap készítés